Filo suktinukai

Svarbu daryti greitai – filo tešla tokia plonutė, kad atsainiai palikta ant stalo, išdžius ir subyrės tarp pirštų. Arba, kol išsidirbinėjate su keliais lakštais, likusius reikia pridengti drėgnu rankšluosčiu.

Improvizavau. Viena skarda su daržovėmis (morkos, svogūnas, pievagrybiai, druska ir pipirai) ir kita – su varškės kremu su žolelėmis.

Susukau. Pašoviau. Iškepė. Galėjo labiau apskrusti.

O šiaip valgoma. Per kokius vakarėlius visai geras užkandis.

Tik reiktų daugiau meilės įsukti – viršų kiaušiniu gal patepti, sezamu pabarstyti… Ir užgerti vynu.

Advertisements

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s