Monkey bread

Šitą receptą išbandyti norėjau jau senokai. Viena, kad tai toks šakar makar, kurį galima laužyti rankomis (taip, visus kepinius galima gnaibyti pirštais, bet…), antra, kad tai šalto kildinimo tešla. Pasirodo, mielinė tešla gali būti kildinama tiesiog šaldytuve. Tai užima daugiau laiko, bet rezultatas puikus – labai maloni, burnoje tirpstanti gaminio tekstūra.

Monkey bread

Monkey bread – human joy

Užminkiau ketvirtadienio vakarą, penktadienį grįžusi iš darbo iškepiau. Nelabai gerai tokius skanėstus valgyti prieš miegą, oj negerai… Paskui ir būna tokie pokalbiai:

– Gal jau nebevalgyk..
– Aš ne valgau, aš – kemšu.

Teks pakartoti. Niam.

Reklama

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s