#66 žodžiai

Šiandien atidarėm šašlykų sezoną. O tortą, pasirodo, dar galima tobulinti. Su biskvitu viskas ok, bet kremas čiut per saldus – originaliame recepte reikėjo dėti visą skardinę kondensuoto pieno. Dariau ir buvo žiauru. Dabar sumažinau perpus – supyliau pusę skardinės. Grietinėlės dėjau 600 ml vietoj 450, malti migdolai puikiai tinka prie kokoso drožlių, bet vis dėlto kondensuoto reikia pilti dar mažiau. Velykoms bus tortas ištobulintas iki nuobodybės, galėsiu imtis naujo recepto.

Advertisements

3 thoughts on “#66 žodžiai

    • Kepiau pagal šitą: http://www.sauletavirtuve.lt/?p=429
      Pirmą kartą aklai sekiau receptu, antrą kartą tobulinau kremą, nes tikrai per saldu. Ir į biskvitą dėjau mažiau cukraus – apie 150 gr. Gaunasi labai purus su tiek daug kepimo miltelių 🙂 na, ir visada biskvitą kepu atskirais lakštais, nes man taip patogiau, nei pjauti didelį “pyragą” į keturis biskvitus 🙂
      Sulaistymui sunaudojau mažiau nei pusė puodelio vandens su pusės citrinos sultimis – paragavus rūgštu, o torte šį rūgštelė visai pasislėpė ir niekas citrinos nepajuto, tad kitą kartą gal spausčiau visą, kaip rašoma recepte.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s